Bilder från matchen mot Smedby


Nästan alla premiärer är klara!

Hej hopp! 
 
Denna helg var full av premiärer. Igår spelade b-laget mot Östria Lambohov och vi åkte därifrån med en vinst, 0-5 blev slutresultatet. Tyckte det var mycket kul att spela och det känns väldigt lovande inför säsongen.

Efter en klantig händelse att jag och Maria kommer sent får vi snällt sitta på bänken första halvlek, tyvärr. Men nu ska vi dubbelkolla tiden från och med nu. Så akta er för att komma för sent allihopa det är inget roligt då. Men vi bet i det sura äpplet och gjorde vårt bästa när vi kom in på planen tillsammans med alla andra. Maria lyckades även sätta ett mål. Lika så gjorde Mia, Hanna och Jill. Bra match tjejer! :D Om vi fortsätter såhär kommer tinnis låten verka tjatig! 

Idag var det dags för C-laget att spela. Jag var även med där eftersom jag inte fick spela så mycket igår. Det var mycket roligt att komma dit och träffa några spelare som jag aldrig träffat förut. Peppade och laddade var vi när domaren blåste igång matchen. Och det är väldigt jämt ända tills maggan slår in bollen och vi tar ledningen med 1-0. Den ledningen höll i sig ända till halvlek. Men spelet faller ihop i andra halvlek och dom får slå in 1-1. Med dåligt snack och slarvigt spel så får dom även göra 2 mål till. Fast vi får några mål i baken så ger vi inte upp.
Allas inställning var på topp idag. Hoppas det håller i sig i varje match. Bra jobbat tjejer!

Nu är det bara A-laget kvar och vi hoppas på en bra match där med och att förstås gå därifrån med 3 poäng. Kom igen nu, brudar! Kör över dom!

Annars så tränar vi på som vanligt denna vecka och förhoppningsvis på gräs:D



//Ida



NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS FÖR SERIEPREMIÄR

Nu i helgen drar serien igång.

På lördag 17 april startar div 4 laget upp med möte mot Östria Lambohov. Avspark 11.00 på Lambohovsvallen.

På söndag 18 april är det dags för div 5 laget att möta Norrköping City DFF. Avspark 16.00 på konstgräsplanen i Ryd.

På måndag 19 april spelar div 3 laget match mot Smedby AIS. Avspark 19.00 på konstgräsplanen i Ryd.

Nu kör vi. Äntligen seriestart. 


Träningsmatcher

Nu i helgen spelar vi de sista träningsmatcherna innan serien drar igång! Själv får jag hålla tummarna utanför planen i stället för att spela. En vecka till utan matchspel ser det ut att bli, men jag hoppas på att kunna vara redo till seriepremiären nästa helg!

Vill bara önska ett lycka till på matcherna i helgen
Kör hårt nu tjejer! :D




/ Victoria

Medans resterande lag slet på Gotland ..

.. göttade jag och pappa oss med 4 dagar fotboll i Liverpool. Det var besök på Liverpoolmuseet, rundvandring på Anfield, vinnst mot Sunderland med 3-0, besök i diverse supportershoppar och självklart på ett antal supporterpubar (och andra pubar såklart ;p). Jag måste säga att trots att man var sliten när man kom hem efter all öl och allt gående så var det mer värt än något jag gjort i hela mitt liv. Jag var konstant tårögd i 4 dagar och att stå på ett fullsatt Anfield och sjunga "you'll never walk alone" och inte se något annat än halsdukar i luften är  det mäktigaste jag varit med om. Att Torres nätade två gånger och min man Gerrard spelade som en gud gjorde ju inte saken sämre. Så jag slänger in lite bilder .. This is Anfield!



/ Josefine.

1 April!

Hej hej !
Idag var det en träning och jag tränade inte idag heller men jag var och kollade och hejjade på det tappra 9 tjejorna som var där. En turnering spelades och herregud vad roligt det såg ut att vara. Jag hatar att vara sjuk och jag älskar att träna så den kombon går inte speciellt bra ihop. Attans! Men jag hoppas på att det går över snart och bara är en vanlig förkylning.

Match på söndag och jag kan inte vara med pga bortresning och sjukdomen. Men dom som ska vara med, KÄMPA!!!!! Herregud nu måste vi ju vinna lite efter helgen på gotland. Förresten Gotland, det var det roligaste på länge. Härligt väder och härligt lag. Kunde inte vart bättre!

Nej, nu ska jag mumsa vidare på min toblerone som jag fick på träningen. Påskgodis delades ut åt alla till och med jag som inte träna fick. Och jag måste nämna Emma som vann skyttetävlingen fick ett stoort påsk ägg. Bra jobbat!

Glad Påsk!!! Ät mycket Godis!!! Så ses vi på blåkulla!!

//IDA

RSS 2.0