La fiesta!

Hejsan!

Idag hade vi träning, som vanligt. I regnet, som vanligt. Men vi var några få tappra som var där iallafall. Nu är det ju inte så mycket kvar. Vart tog hela hösten vägen? Sista matcherna spelas på lördag och det är klart vi måste avsluta på topp och spela som bara Tinnis kan. Eller hur?

Men en fördel med att säsongen slutar är att det blir fest. Vi satt ner idag efter träningen och planerade lite. Vi kom fram till att vi ska äta tillsammans och då tyckte vi det lät rimligt att alla som vill komma betalar 100 kronor för att få mat och annat gott. Låter det okej?
Så då vill jag att ni anmäler er till mig(Ida) senast måndag den 27e september och betalr 100 kronor samtidigt så vet vi hur många som kommer. Hoppas så klart så många möjligt kan komma. Detta vill ni inte missa.

Festen kommer att vara i en lokal som Mia bor vid. Och festen kommer äga rum lördagen den 2e oktober. Mer info kommer om tid.

Hoppas ni ser fram emot detta lika mycket som vi gör:D

Och ifall några har nån speciell spotifylista som dom tycker är bra och kan tänkas passa in så skicka till mig så tar jag med den :D


// IDA

Det var inte igår dä!!

Tjollahoppsan!

Det är ju inte så att man får en överdos på inlägg i den här bloggen. Och det kanske jag ska be om ursäkt för men är det inte dags att någon ny tar tag i detta. Feel free säger jag bara. Jag skulle ju blogga i somras men det känns som sommaren är ganska långt borta redan nu.

Vi har ju kommit igång ordentligt med matcherna och träningen igen. Och alla saknade studenter börja komma hem. Nästan alla iallafall.
Fast nu är det iför sig inte så långt kvar tills serien är slut. Det är ju höst för guds skull. Och mörkret bara blir mörkare och mörkare. Och kylan blir bara kallare och kallare. Eller?

Fast för våra studenter i Usa lider nog inte av kyla direkt. Jossi Blick är i Virginia om jag inte minns fel och där är det ju värmebölja. Och jag antar att Jill också har det ungefär likadant. Vi saknar er massor tjejer!

Och i helgen tjejer då ger vi järnet mot KENTYYY och Eneby:D Här ska det spelas fotboll:D

// IDA
 

RSS 2.0