Nästan alla premiärer är klara!

Hej hopp!

Denna helg var full av premiärer. Igår spelade b-laget mot Östria Lambohov och vi åkte därifrån med en vinst, 0-5 blev slutresultatet. Tyckte det var mycket kul att spela och det känns väldigt lovande inför säsongen.

Efter en klantig händelse att jag och Maria kommer sent får vi snällt sitta på bänken första halvlek, tyvärr. Men nu ska vi dubbelkolla tiden från och med nu. Så akta er för att komma för sent allihopa det är inget roligt då. Men vi bet i det sura äpplet och gjorde vårt bästa när vi kom in på planen tillsammans med alla andra. Maria lyckades även sätta ett mål. Lika så gjorde Mia, Hanna och Jill. Bra match tjejer! :D Om vi fortsätter såhär kommer tinnis låten verka tjatig!

Idag var det dags för C-laget att spela. Jag var även med där eftersom jag inte fick spela så mycket igår. Det var mycket roligt att komma dit och träffa några spelare som jag aldrig träffat förut. Peppade och laddade var vi när domaren blåste igång matchen. Och det är väldigt jämt ända tills maggan slår in bollen och vi tar ledningen med 1-0. Den ledningen höll i sig ända till halvlek. Men spelet faller ihop i andra halvlek och dom får slå in 1-1. Med dåligt snack och slarvigt spel så får dom även göra 2 mål till. Fast vi får några mål i baken så ger vi inte upp.
Allas inställning var på topp idag. Hoppas det håller i sig i varje match. Bra jobbat tjejer!

Nu är det bara A-laget kvar och vi hoppas på en bra match där med och att förstås gå därifrån med 3 poäng. Kom igen nu, brudar! Kör över dom!