Ingen sommar idag inte

Efter den soliga och fina helgen bjöd måndagen på en total antiklimax med typiskt midsommarväder dvs 11 grader och duggregn. 10 tappra själar dök upp på träningen. Inte så illa som det låter med tanke på att B-laget hade match ikväll.

Efter en lätt uppvärmning med teknikcirkeln blev vi indelade i två gäng och körde en passningsspelsövning (lika många s i det ordet som bultar i ölandsbron by the way...) Inledningen blev loj och stillastående varpå Thomas upplyste oss om att det var helt ok att krypa av planen när träningen var över. Tempot höjdes och lagen turades om att utklassa varandra i perioder.

Därefter följde en avslutningsövning där man skulle dribbla bort en back och sätta bollen i nät. Här visade Jill oanade anfallstakter när hon försökte lobba bollen över sin back några gånger.

Som avslutning spelade vi fem mot fem. De Vita Lejonen med Joanna, Rebecka, Jossie, Corre och Tanja mot De Orangea Antiloperna med Lina, Karin, Emmie, Anna och Jill. Lejonen tog kommandot direkt och visade var skåpet skulle stå. Tyvärr stukade Corre foten efter halva matchen och tvingades utgå, men Lejonen gav sig inte och med slughet, rörlighet och en vilt kämpande Thomas "The Cobra" i mål rodde de hem matchen med flera måls marginal.

Bra jobbat allihopa! Vi ses på onsdag.

Over and out, Tanja 

Kommentarer
Postat av: Jill

Man kan ju undra i vilket lag jag och Lina spelade i med tanke på att vi hjälpte er med två mål :P

2010-06-07 @ 23:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0